Om studioet

om studioet

Studioet har i koronatiden flyttet fra sentrum og inn i kjelleren til Sverre Galgum, som også er han som driver studioet. 


Studioets midtpunkt er et 56-kanalers Amek miksebord som det tok flere dager å få på plass. I tillegg har det hopet seg opp en fin samling med mikrofoner, preamper, effekter og instrumenter. Studioet tar opp digitalt, men kan mikse musikken både digitalt og analogt.

 

Sverre Galgum er en habil gitarist/bassist og bidrar gjerne med sine ferdigheter om ønskelig. Kontaknettet er godt, så det er ikke noe i veien for å komme alene til studioet med gode ideer. Trenger du hjelp med andre instrumenter, så ordner vi det! 

 

Ellers består studioet av en solid glede over musikk og kunnskap tilegnet gjennom en umettelig interesse for alle elementer i en musikkproduksjon. Den gode ideen er fortsatt mye viktigere enn de dyreste mikrofonene, men det er er så mye mer moro å spille inn musikk når det låter skikkelig.


Studio Betula kan også være behjelpelige med å få musikken gitt ut både digitalt og på vinyl. Musikkvideo er heller ikke noe problem.